Flexibele, servicegerichte opstelling

Een bedrijf dat
meedenkt

Meer over ons
Stalen deur

Flexibele, servicegerichte opstelling

Een kleinschalig
bedrijf dat
groot denkt

Meer over ons

DJP Services is een gespecialiseerd bedrijf in het bewerken van staal, aluminium, rvs en non ferro metalen.
De wensen die u heeft kunnen wij op maat leveren, klein, groot, enkele stuks of grotere series.
Als flexibele klantgerichte organisatie denken wij graag met u mee! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u verder!

Over ons

DJP Services is opgericht in 2013, wat begon als een passie voor staal is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf.
Inmiddels zijn wij door de groei van ons bedrijf in 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie wat ons veel meer mogelijkheden en kansen biedt.

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van staal, aluminium, rvs en non ferro metalen.
Onze werkzaamheden zijn erg breed, wij verzorgen diverse staalwerken waaronder hekwerken, staalconstructies, brandtrappen, staal design voor in huis of op kantoor of maatwerk op aanvraag.

Ook zijn wij een goede partij voor uw vastgoed onderhoudt, wij zijn voorzien van een breed assortiment machinerie en met de juiste partners om ons heen kunnen wij ook grotere opdrachten aannemen aan welke dezelfde kwaliteitseisen geleverd worden.

Hekwerk
Staal

Doordat wij alles op maat kunnen maken en leveren kunnen wij veel klanten tevredenstellen.
Alle producten die in onze werkplaats geproduceerd worden zijn met oog op perfectie gemaakt want kwaliteit staat bij ons voorop!

Naast bovenstaande werkzaamheden zijn wij ook actief in de auto en motorsport, in onze webshop vind je een groot assortiment met fabricatie en performance onderdelen.
Hier wij ook zelf producten engineeren, ontwikkelen en testen worden deze aangeboden in onze webshop bij DJP Motorsport.

Als flexibele klantgerichte organisatie denken wij graag met u mee, want voor ons is geen klus onmogelijk!