Flexibele, servicegerichte opstelling

Een bedrijf dat
meedenkt

Meer over ons

Flexibele, servicegerichte opstelling

Een kleinschalig
bedrijf dat
groot denkt

Meer over ons

DJP Services is een gespecialiseerd bedrijf in staal, aluminium, rvs, non ferro metalen en lasersnijden.
De wensen die u heeft kunnen wij op maat leveren, klein, groot, enkele stuks of grotere series.
Als flexibele klantgerichte organisatie denken wij graag met u mee! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u verder!

Over ons

Wij leveren onze klanten een breed scala aan producten, technologieën en diensten – variërend van engineering en design advies tot producten testen en de productie van de meest complexe componenten.

Ook voor uw vastgoed onderhoud kunt u bij ons terecht.
Om lang van uw vastgoed gebruik te maken is het van groot belang om het vastgoed goed te onderhouden. Hekwerken, brandtrappen, anti-inbraak of ander onderhoud van staal, RVS of aluminium? Het kan bij ons allemaal!

Wij beschikken over een ruime ervaring in het verwerken en produceren. Door onze samenwerking met een aantal partners kunnen wij ook grotere opdrachten aan welke met dezelfde kwaliteitseisen geleverd worden.

Naast al onze bewerkingen hebben we ook nog een webshop. Hier houden wij ons bezig met het leveren van diverse materialen en producten voor onder andere de interieur en staalbouw, hekwerken en motorsport. Als je naar producten opzoek ben die niet in de shop staan, kan je te alle tijden contact met ons opnemen.